Het vakantiehuis

Ontdek ons luxe vakantiehuis voor 6 personen met 2-slaapkamers, ruime keuken met aansluitend een eetkamer en woonkamer. Het huis heeft een oppervlakte van 100m2 en een tuin van 250 m2 en bevindt zich op een rustige locatie midden in het dorpje Langewiese.  Geniet van de rust en ruimte en het uitzicht over de vallei. 

Na het openen van de voordeur kom je in de vestibule en vervolgens in de gang. Op de benedenverdieping bevindt zich de compleet ingerichte keuken, sfeervolle ruime eetkamer en knusse woonkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren naar de tuin. Op de benedenverdieping bevindt zich ook de badkamer met bad en toilet. 

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en ook een extra toilet. Op beide slaapkamers is mogelijkheid voor een extra slaapplaats of babybedje (optioneel bij te boeken). Ook in de woonkamer is de bank eenvoudig om te zetten naar een slaapbank. 


In het souterrain van de woning is een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar voor het opbergen van ski’s en staan onze twee fietsen. Deze zijn beschikbaar als je ze wilt gebruiken. 

Het huis heeft een eigen parkeerplaats en de gratis openbare parkeerplaats is op loopafstand.

Foto's huis & tuin 

Foto's binnenkant huis

Reserveren & Contact

Heb je vragen over de woning of de omgeving? Je mag ons altijd een mail sturen op info@hausludwiges.nl of het formulier op de website invullen.